Indulnak a zöld pályázatok

A városházán tartottak szerdán tájékoztató fórumot a társasházi lakóépületek korszerűsítésére és a belvárosi zöldfelületek növelésére kiírt pályázatok kapcsán. Két előadásban ismertették a lehetőségeket, hogyan is lehet pályázni a város által összesen 100 millió forint értékben kiírt támogatásra – számolt be az eseményről a Pécsma.hu.

Nagy Emil, a LAKTÁSZ (Lakásszövetkezetek és Társasházak Baranya Megyei Szövetsége) elnöke köszöntőjében rendkívülinek nevezte az eseményt, hiszen két, őket érintő pályázatról is szó esik majd. Megköszönte a pécsi képviselő-testületnek, hogy forrást biztosítottak ehhez, külön kiemelve Kővári Jánost, az ÖPE elnökét, egyben az Európa Zöld Fővárosa pályázat biztosát.

Kővári János elmondta, már régóta ki kellett volna írni ezt a pályázatot, azonban ebben az évben sikerült először százmillió forintot elkülöníteni erre a célra.

A pályázati kiírás ide kattintva érhető el a város honapján!

Nagy az érdeklődés Pécs százmilliós zöldpályázatai iránt | pecsma.hu

A városházán tartottak szerdán tájékoztató fórumot a társasházi lakóépületek korszerűsítésére és a belvárosi zöldfelületek növelésére kiírt pályázatok kapcsán. Két előadásban ismertették a lehetőségeket, hogyan is lehet pályázni a város által összesen 100 millió forint értékben kiírt támogatásra. Nagy Emil, a LAKTÁSZ (Lakásszövetkezetek és Társasházak Baranya Megyei Szövetsége) elnöke köszöntőjében rendkívülinek nevezte az eseményt, hiszen két, őket érintő pályázatról is szó esik majd.

Forrás: Pécsma.hu