Iskolák pályázhatnak a Katica tanya ökojátékára

A környezettudatosság fontosságára szeretné felhívni a Katica Tanya a figyelmet, azzal a pályázattal, ahol osztályok saját készítésű kisfilmmel, animált prezentációkkal mutathatják meg milyen környezettudatos, öko, fenntartható tevékenységet végeznek.

A pályázat lezárását követően a beérkező pályaművek többsége bemutatásra kerül az élménypark közösségi média felületein, hogy ezzel inspirálják az iskolákat, családokat, gyerekeket és közösségeket a fenntartható működésre. 

Kreatív, mókás, kedves művek érkeztek eddig az ország valamennyi pontjából. Nem is képzeltük, hogy ilyen sokféle anyagot fogunk kapni. Emellett nagyon jó látni, hogy rengeteg iskola kezeli kiemelten a környezettudatosságot, így nem is volt nehéz dolguk a pályázóknak” – mondta Handó János, a Katica Tanya Élményközpont tulajdonosa. 

Még egy hétig, május 31-ig várják a pályamunkákat a verseny szervezői, amire érdemes jelentkezni, hiszen a fődíj nem mást, mint egy osztálykirándulás 30 diák és kísérőik részére szállással, étkezéssel és belépőjegyekkel. 

Iskolapályázat

Ti vagytok a példamutató generáció! Nektek már természetes, hogy a mindennapjaitok része a fenntartható életmód, a környezettudatosság. Ezt most mi díjazzuk!