Az év női példaképét keresik Baranyában

A Pécsi Család és KarrierPONT az „Év női példaképe” pályázattal azokat a Baranya megyei nőket, anyákat szeretné elismerni és bemutatni, akik a munka és a családi élet területén is példaértékűen helytállnak, hogy mások számára is inspirációként szolgáljanak.

Olyan baranyai nők nevezhetik magukat a díjra – vagy jelölhetők mások által – , akik munkájukban, szakmájukban sikeresek, miközben harmonikus, kiegyensúlyozott családi életet élnek.

A jelentkezés egyszerű: a http://baranya.munkacsalad.hu/ weboldalon egy űrlap kitöltésével lehet nevezni, vagy mást ajánlani a díjra. A sikeres pályázathoz csupán három kérdésre kell válaszolni, melyre február 10-ig van lehetőség!
A benyújtott pályaműveket a Pécsi Család és KarrierPONT szakmai támogatására létrejött Tanácsadó Testület bírálja el.
A zsűri által kiválasztott 7 db pályamű a baranya.munkacsalad.hu weboldalon lesz elérhető, a közönség pedig a Facebookon szavazhat rájuk február 18-tól március 3-ig, hogy kiderüljön, ki lesz 2019-ben az év női példaképe Baranyában!
Az első három helyezettet 50, 30 és 10 ezer forint értékű ajándékutalvánnyal díjazzák!

KERESSÜK AZ ÉV NŐI PÉLDAKÉPÉT BARANYÁBAN!

A munka és a családi élet egyensúlyát megteremteni nem könnyű. Az „Év női példaképe” pályázattal azokat a Baranya megyei nőket, anyákat szeretnénk elismerni és bemutatni, akik a munka és a családi élet területén is példaértékűen helytállnak, hogy mások számára is inspirációként szolgáljanak.

Az Év női példaképe pályázat a „Munka ÉS Család – A nők munkaerő-piaci helyzetének javítása és Nő-Köz-Pont létrehozása Pécsett” című, EFOP-1.2.9-17-2017-00082 számú pályázati projekt elemeként valósul meg.