Különdíjas lett Zsolnay Fényfesztivál Az Év Honlapja versenyen

Hazánk legrangosabb online marketing pályázatán, Az Év Honlapja versenyen különdíjat nyert a Zsolnay Fényfesztivál oldala a Kultúra kategóriában.

Az idei Zsolnay Fényfesztivál minden eddiginél látványosabb volt, amit a több mint 70 ezer látogató is bizonyít. Ám nemcsak a fesztivál, hanem a honlapja is gazdag vizuális megoldásokban. A fesztivált szervező Zsolnay Örökségkezelő NKft. az Upsolution csapatával közösen alkotta meg a fesztivál hangulatát idéző, egyedi felépítésű weboldalt, mely a rendezvény sokszínű programkavalkádját hivatott évről évre bemutatni.
A november 14-i díjátadó értékelése szerint: “Rendkívül látványos címlappal és designnal mutatja be a fesztivál gazdag programkínálatát. Az oldalon könnyű eligazodni és a programokat megtalálni, így tökéletesen alkalmas volt arra, hogy nemcsak az érdeklődőket, hanem a fesztivál ideje alatt a látogatókat is kiszolgálja.”
A webdesignt és az oldal működését taglaló specifikációt a ZsÖK készítette, a webfejlesztést az Upsolution Kft. valósította meg.

Díjat nyert weboldalak 2018- Az Év honlapja 2018

Díjat nyert weboldalak 2018