Információs pontok nyíltak a közösségfejlesztési projektekben

Az ország egyik legnagyobb, legszélesebb körű közösségfejlesztési projektjében a pályázati feltételeknek megfelelően 13 célterületet, városrészt határoztak meg Pécsen. Mindegyik célterületen a Pécsi Helyi Akciócsoport közösségi tájékoztató információs pontokat hozott létre, amelyek néhány napja nyitottak meg.

Az információs pontokon célterület felelős közösségfejlesztő munkatársak várják az érdeklődőket. A lakosság, a lakossági kezdeményezések és helyi szervezetek tagjai a projekt tartalmának megismerésén kívül megbízható és naprakész információkhoz juthatnak a városi közösségfejlesztési folyamatokról,
tevékenységekről, programokról, azok eredményeiről, a projektbe való csatlakozási lehetőségekről, valamint értesülhetnek a helyi közélet közhasznú információiról is – tájékoztatott a Pécsi Helyi Akciócsoport Egyesület.
A városban négy információs ponton minden szerdán és csütörtökön várják a munkatársak az érdeklődőket, tartanak személyes ügyfélszolgálatot. Az információs pontok nyitvatartása a projekt honlapján megtalálható.

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Pécsi Helyi Akciócsoport Egyesület konzorciuma által megvalósuló TOP-6.9.2-16-PC1-2017-00001 azonosítószámú „A helyi identitás és kohézió erősítése Pécs városában” projektben 2018.06.11-én nyitják meg kapuikat a közösségi tájékoztató információs pontok.

Pécsi Közösségek – A helyi identitás és kohézió erősítése Pécs városában

A helyi identitás és kohézió erősítése Pécs városában