Szerdán kezdődik a Pécsi Érték Kiállítás

2017. szeptember 27-től,  október 1-jéig  kerül megrendezésre a Pécsi Érték Közösség (PÉK) rendezvénye, a III. Pécsi Érték Kiállítás. A rendezvény helyszíne a Pécsi Árkád Bevásárlóközpont, amely lehetőséget nyújt arra, hogy a város lakosai nagy számban megismerhessék a pécsi kkv-k innovatív és értékes gazdasági termékeit.

A rendezvény célja, hogy a pécsiek megismerhessék a helyi vállalkozások kiváló termékeit és vásárlásaik során előnybe részesítsék ezeket. Így a vásárlók minőségi termékhez jutnak, a helyi vállalkozások pedig piachoz, ami nagyban előmozdíthatja sikeres működésüket, és ezzel a pécsi gazdaságban újabb és újabb munkahelyek teremtődnek.
Mint azt Varga Zsanett, a kiállítás szervezője lapunknak elmondta, a tavalyi eseményhez képest újdonságként jelenik meg, hogy az esemény ideje alatt ingyenes, interaktív programok is lesznek, valamint a látogató közönsg kérésére már vásárolni is lehet majd a termékekből.
A kiállítás együttműködő partnerei a DesignPécs, a Patrónus NKft., A Rubinszki Reklámstúdió, valamint az Árkád Pécs bevásárlóközpont.

A kiállítók
Hentz és Kéreg Kertészet
KermaikArt Kft.
Pécsi Zománcműhely Egyesület
Kortárs Ellátó Egyesület
Pécsi Püspökség
Csipetkék
Bőr-Szőrme
Lara Szabóság
Biobear (Szipl Mara)
Hidro Consulting Kft.
Lumill Kft.
Natura Con Te
PTE Pollack Eco Team
Marsalkó Péter
KONTAKT-Elektro Kft.
Kronosz Könyvkiadó
Belotto Kft.
Silvana
Gajcsi Blanka

A Búza téri piac termelői
Braun Gyula, Horváth Károly
Keszeg Tibor
Fröchlich Marcell
Mihálovics Péter
Palotai Jenőné
Havasi Gyula
Magyar Carmen
Rózsa Ferencné
Pabst sajt
Bali Péter