AjánlottKözélet

Ultrahangberendezésre gyűjt a Pécsi Gyermekonkológia

Az Eurakvilo Alapítvány célja egy sugárterheléssel nem járó, fájdalom mentes és nagyon informatív képalkotó diagnosztikai eszköz beszerzése.

Ezen ultrahang berendezés lehetővé teszi a pécsi gyermekonkológiai központba érkező, betegségük okán, legyengült immunrendszerű gyermekek kényelmetlen és kockázatokat rejtő betegszállítás nélküli, a betegágyban kivitelezhető gyors, fájdalommentes, kényelmes vizsgálatát. 

A Samsung Medison HS40 típusú ultrahang berendezésének ára megközelíti a 10 millió forintot, aminek egy része már rendelkezésre áll, azonban megvásárlásához segítségre van szükség.

Bárki hozzájárulhat felajánlásával, ahhoz, hogy az ultrahang minél előbb megkezdje a szolgálatot a gyermekonkológiai központban, megkönnyítve a gyermekek gyógyulási, ápolási folyamatát.

Az adjukossze.hu weboldalon elindult egy adománygyűjtési felület, ahol bárki adományozhat a nemes cél érdekében.

A beteg gyerkőcöknek hatalmas szüksége van most minden segítségre, hogy minél előbb igénybe vehessék a kezelésük folyamán az ultrahang berendezést, így aki teheti, segítse és támogassa a kezdeményezést, amelyet IDE kattintva tekinthetnek meg!


Tags

Továbbiak a témában...

Back to top button
Close