EgyébÉletmódKiemelt

Termelői piac Pécsett

Három helyszínen várja termelői piaccal a pécsieket a Patrónus Szociális Szövetkezet. Szombatonként a Búza téren, illetve minden páros hét péntekén a Kossuth téren, páratlan hét péntekén pedig az Uránbányász téren.

– “A piacon többek között zöldségek, gyümölcsök, gyümölcslevek, füstölt áruk, kézműves édességek, házi sajtok, tejtermékek, a legjobb minőségű mézek és természetesen friss péksütemények is megtalálhatóak a kínálatban. Nagyon figyelünk arra, hogy a piacon megjelenő termékek mind helyi termelőktől származzanak és kiváló minőségűek legyenek. Fantasztikus érzés, hogy valami jót és egészségeset adunk az embereknek, miközben lehetőséget teremtünk a helyi gazdáknak, hogy megismerjék egymást és személyes kapcsolatot alakítsanak ki a vásárlóikkal. Aki ide ellátogat, az garantáltan jókedvűen és finomságokkal teli kosárral távozik” – mondja Varga Zsanett, a Patrónus Szociális Szövetkezet elnöke.

A pécsi termelő piac következő helyszínei és időpontjai a szövetkezet hivatalos Facebook oldalán is megtalálhatóak. A Patrónus Szociális Szövetkezet ugyanakkor várja a piachoz csatlakozni kívánó helybéli termelőket, hogy még színesebb kínálattal járulhassanak hozzá a vásárlók igényeinek minőségi kiszolgálásához.

A termelői piacon készült riportfilm itt tekinthető meg.

Továbbiak a témában...

Back to top button
Close