KiemeltKözélet

Őri László: folytatjuk a „Baranya segít” nevű programunkat, amely most a polgárőröknek nyújt támogatást

Őri László kezdeményezésére indult el a „Baranya segít program”, amely új elemmel bővült a mai napon. A program keretében a Baranya Megyei Önkormányzat elnöke – a baranyai idősek ellátásában is segítséget nyújtó – polgárőrök részére adott át egészségügyi maszkokat és fertőtlenítőszereket.

A Baranya Megyei Önkormányzat épülete előtt kerültek átadásra a védekezéshez szükséges egészségügyi maszkok és fertőtlenítő szerek. A múlt héten indult el a „Baranya segít program”, melynek első állomásaként a frontvonalban küzdő mentősök részére kerültek átadásra többek között multivitamin italok, kávék és élelmiszer csomagok. A program most új elemmel bővült, melynek keretében Cseh László a Baranya Megyei Polgárőr Egyesület Szövetségének elnöke vette át az egészségügyi maszkokat és fertőtlenítő szereket.

“Az átadott egészségügyi védőeszközök a megyében több, mint 2500 szolgálatot teljesítő polgárőr számára jelent segítséget. A baranyai polgárőrök a megye kisebb és nagyobb településein élő időseket segítik a bevásárlásban és a szükséges gyógyszerek kiváltásában. Hálával és köszönettel tartozunk azoknak, akik a veszélyhelyzet során a frontvonalban értünk dolgoznak, külön szeretném megköszönni azoknak a helytállását, akik önkéntesként munkájuk és a családjuk mellett szabadidejükben segítik a járványügyi védekezést. Az önkéntesként szolgáló polgárőrök jó példát mutatnak a közösségünk számára. A következő időszakban a „Baranya segít program” további segítséget fog nyújtani a veszélyhelyzetben dolgozók és segítők részére. Vigyázzunk egymásra!” – tette hozzá Őri László, a Baranya Megyei Önkormányzat elnöke.

Tags

Továbbiak a témában...

Back to top button
Close