GazdaságKiemelt

Minden Telenor-os ügyfél 100 GB ingyen mobilinternetes adatforgalmat kap a járvány miatt

A Telekom után a Telenor is bejelentette: extra mobilinternettel segítik ügyfeleiket a koronavírus okozta járvány alatt.

A koronavírus miatt kialakult helyzetben 100 GB extra Hipernetet biztosít minden ügyfele számára a Telenor. A csomag március 16-tól, hétfőtől lesz elérhető – közölte a szolgáltató szombat este kiadott közleményében.

Az extra mobilinternetet lakossági számlás és kártyás ügyfelek, valamint üzleti számlás és flottás ügyfelek is aktiválhatják, ehhez a következőket kell tenni. A lakossági számlás és kártyás ügyfelek esetében a MyTelenor appban lehet igényelni a +100 GB mobilnetet, az üzleti számlás és flottás ügyfelek a 1744-es telefonszámra küldött“FREE100GB” kóddal tudják ezt megtenni.

Fontos: bármelyik csomagról is legyen szó, a plusz adatmennyiséget hétfőtől lehet kérni.

Az egyszeri adatjegy 100 GB adatot tartalmaz, amelyet a megrendeléstől számítva 30 napig lehet felhasználni. A Telenor szerint a szolgáltatásban foglalt adatmennyiség díjmentesen vehető igénybe Magyarország területén, telefonszámonként egyszer, visszavonásig, de legalább március 31. éjfélig. A szolgáltató az aktiválás sikerességéről SMS-t küld az ügyfeleknek.

A cég arra is felhívta a figyelmet, hogy az extra Hipernetet az üzletekben nem tudják aktiválni, ha valaki problémát tapasztal, a 1220-as ügyfélszolgálatot kell hívni.

Továbbiak a témában...

Back to top button
Close