KörnyezetvédelemVideók

Kővári János: Jelentem, megmentettük a Pécsi Állatkertet! Köszönjük!

A mai napon a Mentsük meg a Pécsi Állatkertet! nevű kezdeményezés elindítója, Kővári János közös sajtótájékoztatót tartott az állatkert ügyvezetőjével, Siptár Dáviddal. A program meghirdetése óta számos felajánlás érkezett az intézmény számára, ezért most a szervezők mindenkinek köszönetet mondanak, aki támogatták a Pécsi Állatkertet ebben a nehéz időszakban.

“Több, mint 5 Millió forint pénzügyi felajánlás és több, mint 3 Millió Forint értékű természetbeni felajánlás érkezett az intézmény számára. Ennek a széles összefogásnak köszönhető, hogy ezekben a hetekben is működőképes maradt az állatkert” – nyilatkozta Kővári János, önkormányzati képviselő, majd hozzátette:

“A pécsiek ismét bebizonyították, hogy képesek összefogni egy nemes cél érdekében, ezért most a kampány szervezőiként mindenkinek köszönetet mondunk!”

Siptár Dávid, az állatkert ügyvezetője elmondta, hogy bár szombat reggel 9:00-kor újra kinyit az intézmény, bizonyos óvintézkedések betartására továbbra is szükség van.

“Egyszerre 400 főt tudunk fogadni, és mindenkitől kérni fogjuk a maszk viselését, illetve a 1,5 méteres védőtávolság betartását. Mindenkit szeretettel várunk, hiszen a nyitást követően a legnagyobb támogatás az Önök látogatása lesz” – tette hozzá az állatkert igazgatója.

Legyen továbbra is Összefogás a Pécsi Állatkertért!

Facebook csoportunkat itt találja meg:
https://www.facebook.com/groups/162904121698304/

www.pecszoo.hu

Tags

Továbbiak a témában...

Back to top button
Close