EgyébKiemelt

Koronavírus miatt bezárták az önkormányzat Búza téri ügyfélszolgálatát

Február 25. és március 2. között átmenetileg szünetel a személyes ügyfélfogadás a pécsi önkormányzat szolgáltató cégeinek Búza téri ügyfélszolgálati portáján.

Az újranyitás feltétele az érintett ügyfélszolgálatok kollégáinak negatív koronavírus tesztje. Amennyiben a tesztek alapján lehetséges, kedden újra kinyit az épület, amelyről hétfőn közleményben értesíti a pécsieket az önkormányzat.

A Búza téri irodaházban a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt., a Dél-Kom Nkft. és a Tettye Forrásház Zrt. 1-1 alkalmazottjának koronavírus tesztje lett pozitív.

Az ideiglenes bezárás érinti a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt., a Pécsi Közterület-felügyelet, a Dél-Kom Nonprofit Kft., a Tettye Forrásház Zrt. és a Pétáv Pécsi Távfűtési Kft. ügyfélszolgálatát.

A PVh Zrt. a tegnapi nap folyamán elvégezte a fertőtlenítési munkálatokat.

A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. azt kéri ügyfeleitől, hogy ezekben a napokban telefonos, elektroniku, illetve postai úton intézzés ügyeiket, az alábbi elérhetőségeken:

Mint, ahogyan a tavaszi átmeneti zár alatt, úgy most is biztosított lesz valamennyi víz- és szennyvízszolgáltatással kapcsolatos ügy intézése telefonon, online vagy postai úton. A Tettye Forrásház Zrt. a nyomtatványokat, iratokat levélben, vagy e-mailben várja.

Ügyintézési lehetőségek:

  • Telefonszám: 80/811-111, 27/421-700
  • E-mail: uszi@tettyeforrashaz.hu
  • Online ügyfélszolgálaton: tettyeforrashaz.hu/uszi
  • Postai úton: 7602 Pécs, pf 33
  • Műszaki hibabejelentés: 72/421-799

Annak érdekében, hogy egy pécsi család se maradjon ivóvíz nélkül, a Tettye Forrásház Zrt. az újranyitásig csökkentett üzemmódban (szigorított beléptetés és egészségvédelmi intézkedések mellett) minden nap 9.00-10.00 óra között lehetőséget biztosít a nélkülözhetetlen személyes kontaktust igénylő előrefizetős kártyás mérők feltöltésére.

A Pétáv Pécsi Távfűtési Kft. a Magyar Lajos utca 4. szám alatti központi ügyfélszolgálati irodájában várja a pécsieket, amennyiben ügyeiket csak személyesen lehetséges elintézni.

A Dél-Kom Nkft. a Siklósi út 58. alatti központi ügyfélszolgálati irodája is a pécsiek rendelkezésére ál.

Pécs önkormányzata azt kéri minden kedves pécsitől, hogy lehetőség szerint részesítsék előnyben a szolgáltatók esetében is az online ügyintézési lehetőségeket.

Forrás: Pécsi Újság

Tags

Továbbiak a témában...

Back to top button
Close