EgyébÉletmódKiemelt

Kommentmustra: egyértelmű a pécsiek véleménye a Lánc utcai Óriáskerékről!

Az önkormányzati lapban megjelent cikk új fotókat mutat be a Lánc utca mellett kitelepített hatalmas óriáskerékről, büszkén mutogatva azt. De egyúttal megszólítják a pécsieket is, hogy ők vajon mit szólnak hozzá.

A napilap facebook oldalára kitett hír alatti komment cunami igen kreatív és egyértelmű válaszokat adott a feltett kérdésre, miszerint:

“Lassan kész a pécsi óriáskerék, ti várjátok már?”

És íme a kommentek:

Az új pécsi látványosság, amely a Lánc utcai rendelőintézet előtti füves területen kapott helyett, erősen megosztja a városlakókat és különösen idegesíti az ott lakókat.

Vannak, akik bár üdvözlik az ötletet, de a többségben vannak azok, akik szerint felesleges, rossz helyen van és így tél előtt minimum nem időszerű.

A kommentelők jelentős többsége szerint más, fontosabb dolgokra kellett volna költeni a pénzt, míg mások szerint más helyszínen jobb helyen lenne. Többen említik, hogy miért éppen a hideg időkre kellett építeni, amikor az ember ki sem akar mozdulni?

Információink szerint nyáron amúgy is megy vissza a Balatonra…

De olvassuk tovább a facebook kommentszekciójában visszhangzó “nép hangját”:

Van ott még, ahonnan ez jött:

Mégis csak van, amiben a pécsiek egyet tudnak érteni:

Összességében kijelenthető, hogy a cikk alatti hozzászólások többsége szerint felesleges egy óriáskerék, pláne oda, pláne ilyenkor. Ettől még lehet neki örülni, különösen akkor, ha ez volt az elmúlt 1 év legnagyobb városfejlesztési újítása!

Tags

Továbbiak a témában...

Back to top button
Close