EgyébKiemeltKözéletVideók

Hoppál Péter: 700 Millió Forint állami támogatásból újul meg a kozármislenyi általános iskola! (VIDEÓ)

Május 5-én megkezdődik a Kozármislenyi Janikovszky Éva Általános Iskola felújítása és bővítése, amelynek során új tantermeket, éttermet és tankonyhát fognak kialakítani. Ehhez a fejlesztéshez a magyar kormány 700 Millió Forint állami támogatást biztosított – jelentette be Hoppál Péter országgyűlési képviselő az iskolában tartott sajtótájékoztatón.

“Dunántúl legnagyobb városának, legnagyobb agglomerációjának iskolája a kozármislenyi. Így kormányzati felelősség is, hogy ahol a létszám és a módszertani-, szakmai munka ezt alátámasztja, ott fejlesztéseket hajtsunk végre. Varga Éva vezetésével kiváló szakmai munkát végez az iskola, ezért kiemelt támogatásban fog részesülni” – mondta Hoppál Péter, majd így folytatta:

“Most hat új tanterem – ebből kettő osztály-, négy pedig szaktanterem – , iskolai étterem és tankonyha kialakítását tervezték be” – hangsúlyozta a képviselő, majd hozzátette: “az iskola igazgatóját, Varga Évát gyakorlatilag folyamatosan méltánytalan támadás éri a kozármislenyi polgármester részéről, ezért innen is felszólítom a polgármester urat, hogy kérjen bocsánatot az iskola igazgatójától, mert ilyen kiváló szakmai programot és ilyen volumenű fejlesztést csak Varga Éva hozhatott el a kozármislenyieknek” – etette hozzá Hoppál Péter.

Tags

Továbbiak a témában...

Back to top button
Close