ÉletmódKiemelt

Ha piac, akkor Patrónus termelői piac!

Mint, ahogyan azt már mi is korábban írtuk, hogy az egészséges táplálkozás nagyon fontos a szervezetnek, így a Patronus Termelői Piac is ezen célt szolgálja, ráadásul kiváló minőségű, hazai termelőktől vásárolhatunk tőlük minden szerdán és szombaton!

A koronavírus-járvány természetesen a piacokat is befolyásolta, bezárt a Vásárcsarnok és a Vásártér, így az emberek nem tudtak hová menni, nem volt közösségi élet – eleveníti fel Varga Zsanett, a Patrónus Szociális Szövetkezet elnöke. – Szerencsére sokan választották azt, hogy szabad téren, a termelőtől vásárolnak közvetlenül.

A Patronus Szövetkezet a visszajelzések alapján döntött úgy, hogy most már szerdánként is megtalálhatóak a Búza téri piacon, ahol 11 órától délután kettőig várják a vásárlókat. Így bárki számára elérhető helyen és időpontban találkozhat a Termelői Piac színes választékával.

Erősítjük a helyi termelőket, erősítjük a helyi gazdaságot, ezzel helyzetbe hozzuk őket, és közelebb a vásárlókhoz a nagy városokban.

– ismertette Varga Zsanett az egyik legfontosabb szempontot a Patrónus Szociális Szövetkezet hivatalos Facebook oldalán közzé tett videóban.

A kiváló minőségű termékek mellett bizalmat is kaphat a vásárló. A mai, mindenféle adalékanyag hozzáadásával érlelt zöldségek, gyümölcsök, legfőképp, amelyeket külföldről importálnak Magyarországra, megsem közelíti azon termékek szintjét, amelyet a termelőipiac képes nyújtani. Itt csak természetes, egészséges zöldségek és gyümölcsök kaphatóak, ezek pedig tökéletes célt szolgálnak az egészséges táplálkozáshoz.

A Búza téri termelői piacon folyamatos ellenőrzés mellett tudnak értékesíteni a termelők és a kézművesek: csak és kizárólag saját maguk által megtermelt vagy előállított árut adhatnak el.

Egy szó, mint száz, a Patrónus termelői piac kínálatában mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb, legmagasabb minőségű, legegészségesebb termékeket!

Tags

Továbbiak a témában...

Back to top button
Close