KiemeltVélemény

Gyurcsány Ferencet beoltották! -STOP- A teljes hazai ellenzék OLTÁSPÁRTI lett! -STOP- Sőt, mindig is az volt! -STOP- “Írod, Klárika?”

Nagyon nehéz még csak címszavakban is felsorolni mindazt a kártékony pusztítást, melyet a hazai baloldal és az általuk finanszírozott “független” sajtó követett el az elmúlt időszakban annak érdekében, hogy a Magyarország területén engedélyezett oltóanyagok alkalmazásával kapcsolatban minél szélesebb körű társadalmi bizonytalanságot és félelmet generáljanak.

A különböző vakcinák általános megítélésének kialakításában önkéntes főszerepet vállaló baloldali sajtó tudománytalan féligazságokat lebegtetve, hosszú hónapokon keresztül próbálta bemutatni a Magyarországon (is) használt keleti vakcinák “káros”, “veszélyes” és “bizonytalan élettani” hatásait, miközben a hazai ellenzék egyenesen “emberkísérletek” elkövetésével vádolta meg a magyar kormányt.

Túl azon, hogy emberi életek ezreinek elvesztését és felfoghatatlan anyagi károkat okozott volna a baloldal által kifogásolt “keleti vakcinák” oltási tervből történő kizárása, ma már az is nyilvánvaló, hogy a hazai ellenzék kommunikációja ebben az ügyben is napról napra változik, ezért most egy utolsó kísérletet teszünk arra, hogy végérvényesen definiáljuk az oltásellenes politikai magatartás fogalmát.

Oltásellenes: az a civil- vagy politikai közszereplő, aki nagy nyilvánosság előtt bármelyik(!) nemzetközi szinten sikerrel alkalmazott koronavírus elleni vakcina felhasználásának lehetőségét elutasítja vagy megkérdőjelezi.

Természetesen továbbra is álságos a vírus következményeinek kitett társadalomban bizonytalanságot vagy félelmet kelteni bármely vakcina iránt, azonban a politikai haszonlesés legmélyebb bugyraiban tévelygő baloldalnak úgy tűnik, hogy semmi sem elég drága a hatalom megszerzése érdekében.

Hiszen ki emlékszik már arra (a jobboldali szavazókon kívül), hogy pár hete még a DK szóvivője volt az, aki az orosz vakcinák alkalmazásával kapcsolatban hangos politikai kirohanásokban kérte ki magának, hogy “Magyarország a Putyin-i Oroszország kísérleti laboratóriuma legyen“- így, szó szerint.

Vagy ki törődik már azzal (a jobboldali szavazókon kívül), hogy éppen a DK volt az a párt, aki a kínai oltás magyarországi felhasználása ellen konkrétan egy online petíciót indított el, miközben végig azt kommunikálták, hogy a ugyanezen vakcinák alkalmazásával halálos kockázatnak teszi ki a kormány a magyar embereket.

És kinek a jóizlését zavarja már (a jobboldali szavazókon kívül), hogy a baloldal kedvenc politikai szakértője arról diskurál a tv-ben, hogy a DK-nak jobban ki kellene használnia a koronavírusban elhunyt emberek hozzátartozóinak gyászból fakadó fájdalmát.

A haszonelvű baloldali politikai elit zavarkeltő kommunikációs stratégiájának leleplezésére azonban éppen az a 2,5 Millió magyar ember vállalkozott, akik már megkapták az oltást és köszönik szépen, jól vannak.

Így van ezzel a hazai ellenzéki összefogás erkölcsi totemoszlopa, Gyurcsány Ferenc is, aki miután megkapta az oltást, máris másképp látja a világot: oltáspárti lett.

Sőt, mindig is az volt – legalábbis ezt állítja magáról annak a pártnak a vezetője, amely hónapokon keresztül hangolta a magyar közvéleményt a keleti vakcinák- és a kormány – uniós szinten az egyik legeredményesebb – oltási programja ellen.

Így lett a “politikailag nem kóser” keleti vakcinákat korábban csípőből elutasító Demokratikus Koalíció és sleppje a legoltáspártibb politikai csoportosulás Magyarországon, akik még egy mobiltelefonokkal felvett közös kisvideót is rögtönöztek új “oltáspárti identitásuk” alátámasztására…

És ehhez a szembetűnő változáshoz tényleg nem kellett más, mint 2,5 Millió beoltott magyar ember…köztük Gyurcsány Ferenc…

Gyurcsány Ferencet beoltották! -STOP- A teljes hazai ellenzék OLTÁSPÁRTI lett! -STOP- Sőt mindig is az volt! -STOP-

“Írod, Klárika? Meg valami videót is tegyünk közzé…”

Korábban írtuk: Egy baloldali elemző szerint az ellenzék nem használja ki eléggé az elhunytak hozzátartozóinak “fájdalmát”

Tags

Továbbiak a témában...

Back to top button
Close