KiemeltKözélet

Falusi Civil Alap: összesen 340 Millió Forint támogatást kapnak a baranyai civil szervezetek

A Magyar Falu Programban futó Falusi Civil Alap keretében kiírt pályázaton összesen 340 Millió Forint állami támogatást nyertek el a baranyai civil szervezetek – írja közleményében a Baranya Megyei Civil Szolgáltató Központ:

“A Magyar Falu Program új elemére, az 5 milliárd forintos kerettel megnyíló Falusi Civil Alapra azok a szervezetek pályázhattak a nyár folyamán, akik tevékenységüket maximum 5.000 fős településen végzik.Összességében elmondható, hogy az Alap hatalmas népszerűségnek örvendett, négyszer magasabb támogatási igény érkezett be, mint a rendelkezésre álló keret.

A megyék összeshasonlításában az igényelt, és az elnyert támogatások tekintetében is kimagasló helyen áll Baranya. Gratulálunk!

Hogyha a fenti támogatási összeghez hozzáadjuk a Nemzeti Együttműködési Alap 2020. évi Baranya megyei támogatásait, összegezve 2020-ban megyénkben csak a tárgyi két alap tekintetében civil szervezeteink több, mint fél milliárd forintnyi pályázati forrással gazdálkodhatnak, ami rendkívül szép eredmény, és amire mindannyian büszkék lehetünk!

Köszönjük civil közösségeink értékteremtő munkáját, sok sikert kívánunk pályázataik megvalósításához, egyben szeretnénk biztosítani róla Önöket, hogyha bármilyen ügyben segítségre lenne szükségük, hozzánk mindig bizalommal fordulhatnak!”

Forrás: Baranya Megyei Civil Szolgáltató Központ

Tags

Továbbiak a témában...

Back to top button
Close