EgyébKiemeltKözélet

Elmenekült Toroczkai kérdései elől a pécsi jobbikos képviselő (VIDEÓ)

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke a pécsi Városházán kereste fel régi harcostársát, Fogarasi Gábort és szembesítette őt néhány kellemetlen kérdéssel.

Mint ismert, a két politikus nem is olyan régen még egy párt zászlaja alatt küzdött a nemzeti radikalizmus által képviselt értékekért, azonban Toroczkai László a Jobbik politikai baloldalhoz való dörgölőzését követően kilépett a pártból és megalapította a Mi Hazánk Mozgalmat.

Fogarasi Gáboron, a Jobbik pécsi önkormányzati képviselőjén többek közt a Lánc utca rendbetételével kapcsolatos ígéretét kérte számon a Toroczkai, ami szemlátomást igen kellemetlen pillanatokat okozott a balliberális koalíciót erősítő, egykor nemzeti radikális elveket valló politikusnak.

A kellemetlen párbeszéd a videó első felében látható:

Fogarasi zavarban

A pécsi Jobbik korábban még megoldást ígért

Fogarasi Gábor a Jobbik önkormányzati képviselője ellenzékben még igen magabiztosan nyilatkozott a 2019. június 20-án tartott közgyűlésen a Lánc utcai állapotok megszüntetésének ígéretével kapcsolatban.

Felszólalásában kiemelte, hogy a pécsi lakásgazdálkodás “messze földről hírhedt”, melynek “ékköve” a pécsi Lánc utca, ahol gyakorlatilag pillanatok alatt rendet lehetne tenni, hiszen a problémát egyetlen önkényes lakásfoglaló család okozza, akiket egyszerűen csak ki kellene tenni az önkormányzat tulajdonában lévő lakásból és megoldódna a vállalhatatlan helyzet a környéken.

2019-ben, az önkormányzati választások előtt legalábbis még ilyen egyszerűnek látta a megoldást Fogarasi Gábor, a pécsi Jobbik politikusa.

Íme a képviselő korábbi, magabiztos felszólalása a közgyűlésben (akkor még ellenzékben):

Az önkormányzati választásokat követően a balliberális városvezetés sorai közt helyet kapó jobbikos politikus azonban ma már másképp látja a helyzetet:

“Olyan megoldásokat nem alkalmazhatok, hogy odamegyek és kidobok embereket, mert jogilag végig kell futtatni mindent” – tájékoztatta korábbi párttársát az azóta megvilágosodott Fogarasi Gábor.

A rendkívül kellemetlenre sikerült párbeszéd utolsó kérdése az volt, amikor Toroczkai megkérdezte a korábban szélsőjobboldali politikusként aktív szerepet vállaló Fogarasi Gábort, hogy otthon még azért felveszi-e a “Harcos” pólót, amelyre a jobbikos politikus futtában még annyit válaszolt:

– “Abszolút, abszolút fölveszem!”

Toroczkai Lászlónak már nem volt lehetősége több kérdést feltennie az ex-radikális képviselőnek, hiszen a kellemetlen szituáció elől Fogarasi Gábor nemes egyszerűséggel….elillant.

A Lánc utca környékén élő emberek pedig tovább retteghetnek az egy év alatt súlyosbodó, áldatlan állapotok miatt.

#becstelenbriganti

#avörösazújtrikolor

#egyhétalattrendetteszünk

Korábban írtuk:

Tags

Továbbiak a témában...

Back to top button
Close