KiemeltKözéletVélemény

Egy baloldali elemző szerint az ellenzék nem használja ki eléggé az elhunytak hozzátartozóinak “fájdalmát”

Mindig is volt lejjebb, és most már látszik, hogy lesz is. Gréczy Zsolt és Niedermüller Péter után itt az újabb kihívó…

A baloldali ellenzék eddig is különös kegyetlenséggel próbált bizalmatlanságot kelteni a keleti vakcinák iránt, azonban úgy tűnik, hogy a magyar kormány időben felismerte az Európai Unió mérhető tehetetlenségét a “politikailag kóser” oltóanyagok beszerzése kapcsán, ezért különutas megoldásként komoly lépéseket tett az orosz és kínai vakcinák beszerzése felé.

Ennek a stratégiának az eredményeképpen ma már számszakilag is egyértelműen kijelenthető, hogy Magyarország lakosságarányos átoltottság tekintetében az első helyen áll az Európai Uniós tagországok listáján.

Túl azon, hogy emberéletek ezreinek elvesztését és felfoghatatlan anyagi károkat jelentett volna a baloldal által kifogásolt “keleti vakcinák” oltási tervből történő kizárása, ma már az is nyilvánvaló, hogy a hazai ellenzék a magyar áldozatok hátán próbál meg felkapaszkodni a hatalom trónjára.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a DK kedvenc politikai elemzője, Nagy Attila Tibor, aki Orbán-fóbiás megnyilvánulásait kimaxolva ezúttal arra tesz javaslatot,

hogy a baloldal építsen kampányt a vírusban elhunytak hozzátartozóira, hiszen ezzel jobban ki lehetne használni az “áldozatok gyászból fakadó fájdalmát”!

És ez az ember ott ül egy tv műsorban és akkora ökör, hogy észre sem veszi magát. Ráadásul a “hitelesség” kedvéért még azt is levezeti és kiszámolja(!), hogy a koronavírusban elhunyt magyarok hozzátartozói tulajdonképpen mennyi szavazót jelentenének a fentebb említett baloldali ellenzéki összefogás számára.

Mindenképpen érdemes megnézni a videót, mert kihagyhatatlan kordokumentum, amely tökéletes keresztmetszetét mutatja be a hazai baloldal egyre provokálóbb halálkampányának.

Hiába, valakinek minden szent és van, akinek semmi sem az.

Meddig és ne tovább?

(Az ominózus VIDEÓFELVÉTEL ITT is megtekinthető!)

FRISSÍTÉS:

Úgy tűnik, hogy a hazai “független-objektív” sajtó komolyan vette Nagy Attila Tibor baloldali elemző javaslatát, amely szerint az ellenzéknek végre el kellene kezdeni a koronavírusban elhunyt áldozatok hozzátartozóinak fájdalmára építeni egy jól irányzott politikai kampányt. Még levelet is írtak a kormánynak, amelyben azt kérik, hogy ugyan már hadd forgathassanak a munkatársaik a fertőző osztályokon!

Tags

Továbbiak a témában...

Back to top button
Close