KiemeltKözélet

Dr. Őri László: elindítottuk a “Baranya segít programot”

Dr. Őri László kezdeményezésére elindult a „Baranya segít program”. A kezdeményezés első elemeként a Baranya Megyei Önkormányzat elnöke multivitaminos italt- és kávét tartalmazó élelmiszer csomagokat adott át a dolgozóknak a Tüzér utcai Központi Mentőállomáson.

Dr. Őri László az elsők között csatlakozott a baranyai civilek által elindított, mára országos társadalmi mozgalommá bővült „Tegyél Ki Egy Szívet Az Ablakba” kezdeményezéshez, amellyel a szervezők célja az volt, hogy tiszteletünket és megbecsülésünket fejezzük ki a járvány idején is értünk dolgozók felé.

“A napokban egy, a kisfiam által készített piros szívet ragasztottunk ki a Megyeháza ablakára, mellyel a Baranya Megyei Önkormányzat is csatlakozott a kezdeményezéshez” – mondta el az eseményen dr. Őri László.

A megyei közgyűlés elnöke hangsúlyozta: “fontos, hogy ebben a nehéz időszakban is támogassuk apró gesztusokkal a veszélyhelyzetben dolgozókat, de az még fontosabb, hogy akinek lehetősége van rá, az tettekkel is segítsen“.

“A következő időszakban a „Baranya segít program” új elemekkel fog bővülni. Ezúton is köszönjük az egészségügyben dolgozók áldozatos szolgálatát. Vigyázzunk egymásra!” – tette hozzá dr. Őri László. 

A programot ismertetve elmondta, hogy a mai naptól a veszélyhelyzet végéig, a járvány ellen a frontvonalban küzdő pécsi baranyai mentősök részére fognak rendszeresen segítséget biztosítani.

Tags

Továbbiak a témában...

Back to top button
Close