KiemeltOlvasóink írták

Az ingyenes maszkokat gyártó pécsi varrodában most tönkrement a gép, segítséget kérnek!

Mint ahogy azt korábban megírtuk, Pozsgai Sólyomvári Krisztina, egy pécsi varroda tulajdonosa ingyenesen felajánlotta saját, kézi készítésű maszkjait a közösség számára. A maszkokat Krisztina saját szabadidejében, önkéntes munkával állítja elő kertvárosi varrodájában, amelyből eddig minden érdeklődő fejenként 2 db-ot is hazavihetett.

Az elmúlt napokban azonban olyannyira megnövekedett a környékbeliek érdeklődése az ajándék-maszkok iránt, hogy a nagy munkában sajnos tönkrement a varrógép.

Ezért Krisztina most facebook üzenetben kér segítséget, hogy tovább folytathassa önkéntes munkáját:

Kedves Villalakók ❤
2. nap mérlege :
122 db maszkot tudtunk kiosztani ma reggel, ami konkrétan 9.15- re el is fogyott 😍
Azt hiszem ez jó hír 😍
…..és a rossz :
1 :
Tönkrement az ipari gépünk és jelen állás szerint a szerelők nem tudják vállalni a javítást mert mindenki karanténban, ugyebár.
Tehát : keresünk szerelőt ( annyit tudunk, hogy a motorral lett probléma 🙄 ) vagy egy jó állapotú , használt ipari gépet, TERMÉSZETESEN NEM INGYEN !!!
2 :
NEM akarok reggel rendőrt hívni ha valakinek nem jutott maszk és elégedetlen ez miatt ! Ma konkrétan azt mondta egy ” úriember”, hogy géppuskával kéne lelőni , mert hazudok, hogy nincs maszk, biztos eldugtam……igen, jól olvassátok 🙄
Tehát : napi 60 – 70 embernek tudunk adni. Ez azt jelenti, hogy 120 – 140 maszkot kell megvarrni elötte nap… Tessék kicsit elgondolkodni…..
Az ilyen viselkedés nem csupán minket sért és bánt, hanem azt a sok önzetlen embert, akik összefogtak, néha abszolút ismeretlenként, hogy ez az INGYENES MASZK project működhessen !!❤❤❤❤❤
Tudom, hogy nem kell az ilyent felvenni…..de szívesen hallanám, hogy az ilyen ember ugyan mit tesz a közösségért ?
Mára ennyi 😍😍
……várjuk a szerelő vagy az eladó jelentkezését ❤❤❤❤❤❤
Telefon ( ahol jelentkezhet )
06 – 30 – 869 – 44 -50
# krisztinavarroda ❤

Kérjük, hogy aki tud segíteni, vagy tud olyat, aki vélhetőleg tud segíteni, az jelentkezzen a fenti elérhetőségek valamelyikén, vagy keresse fel a Krisztina Varrodát.

Köszönjük!

Tags

Továbbiak a témában...

Back to top button
Close