EgyébKiemeltKitekintőVideók

A buszsofőrnek kellett megállnia és elkergetnie egy idős asszony támadóját (VIDEÓ)

Rablást akadályozott meg egy miskolci buszsofőr, aki éppen az egyik helyi járatot vezette, amikor arra lett figyelmes, hogy egy idős, bottal járó asszonyt valaki rángat és próbálja elvenni a táskáját. A buszvezető azonnal lassított, majd kiszállt és elkergette az elkövetőt. A rablónak nem volt szerencséje, a sofőr ugyanis korábban egy felderítő alakulatban szolgált és Irakot is megjárta – számolt be az esetről a Miskolc TV.

Kiss Károly Zsolt, a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. buszsofőrje az esettel kapcsolatosan azt nyilatkozta hogy, korábban civilben már máskor is akadályozott meg rablást és a mostani esetnél is azt diktálta a lelkiismerete, hogy segítenie kell.

“Láttam, hogy egy fiatalember olyan mozdulatokkal settenkedett a hölgy után, ami arra engedett következtetni, hogy ebből rablás lesz. Cselekednem kellett, ezt mégsem hagyhattam annyiban. Keresztbe fordítottam a buszt, hogyha dulakodásra kerül sor, senki ne eshessen az autók elé. Szerencsére az eseményt a busz kamerái rögzítették is” – mondta.

Az eset bejelentését követően a rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd elfogták a feltételezett támadót.

Az estről készült videóriportot itt tekintheti meg:

Forrás: minap.hu

Tags

Továbbiak a témában...

Back to top button
Close