Pénteken jön a pécsi virágvásár!

Idén is kedvező árakon lehet különféle örökzöldeket, mediterrán különlegességeket, évelő- és szezonnövényeket, vásárolni.
Mint minden évben, Páva Zsolt polgármester ismét kezdeményezte, a várossal és a városüzemeltetési feladatokat ellátó BIOKOM Nkft.-vel közösen a virágvásár megrendezését. A korábbi eseményekhez hasonlóan színes választékkal, nagy területen minden eddiginél több standdal  készül a városüzemeltető társaság. 

A Kossuth téren több kertészeti standot alakítanak ki különféle virágokkal, növényritkaságokkal, több forgalmazó és termelő mutatja be növényanyagát. A polgármesteri standon beszerezhetőek lesznek ciprusok, liliomfák, fenyőkülönlegességek, valódi babérok, valamint nagy mennyiségben tulipán hagymák, és egyéb gumós dísznövények. Emellett a többi standon is megjelennek még más mediterrán növények: cédrusok, korallberkenyék, babérmeggyek, illatcserjék, fűszercserjék és sok más érdekesség. A hagyományoknak megfelelően a mediterrán jelleg mellett helyet kapnak a vásáron a fűszernövények is, továbbá széles választékot találhatnak az érdeklődők szezonális virágokból, árvácskákból, krizantémokból is. 

A polgármesteri stand a tavalyi alkalomhoz hasonlóan akciós árakkal várja majd a vásárlókat, valamint a programhoz csatlakozó, kitelepült virágárudák is kedvezményekkel kedveskednek a vásárlók számára. 

Pécs városa szeretettel vár minden növényszerető és kertbarát polgárt, aki hajlandó tenni is ezért, hogy szebb, virágosabb és zöldebb városban élhessünk!

Helyszín: Pécs, Kossuth tér
Időpont: 2019. október 4. (péntek) 10:00-17.00 óra között.