Hétvégén jön a Pécsi Napok!

Caramel, Pápai Joci, David Yengibarian, Parno Graszt és rengeteg program, koncert, finomság várja a közönséget a belvárosban szeptember 26-29. között, a Pécsi Napokon.

A több évtizedes múltra visszatekintő Pécsi Napok idén is az egész várost megmozgató, vidám, színes programkavalkád, melyben főszervezőként a Zsolnay Örökségkezelő NKft. irányítja a programok összefűzését, a sikeres lebonyolítást biztosító technikát és az üzemeltetést.

Caramel

Az idei Pécsi Napok (szeptember 26-29.) is számtalan szervezet munkájának és ötleteinek csokorba kötésével jött létre. A Pécsi Napok része a Katolikus Társadalmi Napoktól a Tanulófesztiválon és a Roma Fesztiválon át Arad Napjáig számos hagyományőrző rendezvény, ezekhez kapcsolódik a Zöld Híd, a Baranya Megyei Kosárlabda Szövetség és Frank Adél divattervező bemutatója. Fellép Molnár Ferenc Caramel, Pápa Joci, Boros Misi és az elmaradhatatlan, méltán népszerű Európai Bordalfesztiválra is sok látogatót várnak.

Pécsi Napok 2019 – PÉCSIPROGRAM.HU

09.30 Civil Közösségek Háza – Orsós György képeinek kiállítása09.30 Kék Elefánt Evangélikus Óvoda – Sakkjátszótér az óvodában10.00 Civil Közösségek Háza – A film pereg tovább – Filmkockák egy pécsi rajzfilmstúdió történetéből10.00 Civil Közösségek Háza – A napút festője…