Apák Napja lesz a Hullámfürdőben

Június 16-án, vasárnap délután az apákat ünnepelik a Hullámfürdőben egy európai uniós pályázat keretében. Az ingyenes családi délutánon nem csak a hőség lesz elviselhetőbb, de vidám programokkal és koncerttel is várják a családokat – ígérik a szervezők.

A rendezvény napján a Hullámfürdőbe ingyenesen, összesen háromszáz felnőtt léphet be, azok, akik előzetesen regisztrálnak a programra.
Az egész napos strandolási lehetőség mellett délután 15 órakor kezdődnek az apák napi programok. Fellép a Receficélők zenekar, és zumba órán is részt vehetnek a mozogni vágyók. Az apukákat és gyermekeiket több játékos feladattal várják a szervezők, lesz többek között ugrálóvár, óriás darts, buboréklabda és apa-gyermek kvíz is.

A feladatok teljesítéséért pecsétet kapnak a családok: 5 pecsét után egy ajándék fagyit kapnak a gyerekek, az apukák pedig „Legjobb apa” oklevelet. A vállalkozó kedvű apukák pedig “harcba szállhatnak” további nyereményekért.
Ezek mellett ingyenes családi fotózásra is lehetőség nyílik a helyszínen, az elkészült képek rögtön a helyszínen átvehetőek lesznek.

Az apák napját június harmadik vasárnapján ünneplik Magyarországon. A Pécsi Család és KarrierPONT rendezvényének célja, hogy egy vidám családi délután keretében hívja fel a figyelmet az apák családban betöltött szerepének fontosságára.

Regisztráció és minden más információ:

Apa is csak egy van! – Ingyenes családi délután a Hullámfürdőben

Az apák napját Magyarországon június 3. vasárnapján ünnepeljük. A Pécsi Család és KarrierPONT rendezvényének célja, hogy egy vidám családi délután keretében hívja fel a figyelmet az apák családban betöltött szerepének fontosságára. 2019. JÚNIUS 16. (VASÁRNAP) 15.00 – 18.00 HULLÁMFÜRDŐ – PÉCS, SZENDREY JÚLIA U. 7.

Fotó: Juliane Liebermann on Unsplash