Az európai piacot is “kozmetikázza”

Természetes alapanyagú kozmetikumokat gyárt Hudson Szandra, aki annak idején még a helyi vállalkozókat elindító Önindító programot járta végig, mára Pécsről szállít országos és nemzetközi szinten.

– Egészségtudatos embereknek készítek krémeket, dezodorokat, akik allergia, ekcéma miatt vagy szabad döntésükből kifolyólag hátat fordítanak a vegyszerek használatának és bolti kozmetikum helyett a frisset részesítik előnyben – mondja Hudson Szandra, a Natura Con Te alapítója. Jónéhány éve még a városunkban imsert Önindító programon belül tanulta a vállakozói tevékenységet, mára az európai piacot tűzte ki célul kozmetikai termékei számára.
Mint mondja, alapelve, hogy csak ellenőrzött minőségű, bio vagy organikus alapanyagokat használ fel krémjei, ajakápolói és dezodorai készítéséhez. Igyekszik minél kevesebb fizikai behatással dolgozni, hogy a keze alól vitaminokban gazdag, teljesen természetes kozmetikumok kerüljenek ki, melyeket könnyű használni praktikus csomagolásuk révén. – Minden munkafolyamatot egyedül csinálok, így garantálni tudom a személyes odafigyelést – teszi hozzá a bükkösdi műhelyében dolgozó vállalkozó.