KiemeltOlvasóink írták

2000 ingyen maszk: ennyi a pécsi varroda mérlege! Most azonban ők is megpihennek!

Ahogy korábban megírtuk, egy pécsi varroda tulajdonosa, Pozsgai Sólyomvári Krisztina facebook bejegyzésben ajánlotta fel saját, kézi készítésű maszkjait, amelyet bárki átvehetett előzetes bejelentkezés után Pécsett, a kertvárosi Krisztina Varrodában.

Napi 100 db maszkot tudtak készíteni, és ebből mindenki kettőt vihetett haza fejenként. Mindezt önkéntes munkában tették, a maszkokat pedig teljesen ingyen adták a pécsieknek! A nagy hajtásban időközben még a varrógép is felmondta a szolgálatot, azonban ezt hamar sikerült orvosolni egy önkéntes szerelő felajánlásának köszönhetően.

Közel 2000 maszkkal és rengeteg munkaórával a hátuk mögött Krisztináék is elfáradtak, most ők is megpihennek egy időre…

Krisztina facebook bejegyzése:

“Szép napot Villalakók ❤
5. nap :
91 embernek tudtunk maszkot adni ( 182 db ) ❤
Az elmúlt 2 hétben összesen 1.998 db maszkot készítettünk és adtunk nektek ingyen ❤❤
Nagyon sajnálom akinek nem jutott 🙄
Őrült 2 hét van mögöttünk. Sok nagyszerű pillanatot, történetet éltünk meg veletek ❤❤❤❤❤ Hiszem, hogy az összefogásunkkal tudtunk változtatni ezen az önző, magamutogató világon 😍 Mindenkinek nagyon köszönöm aki felajánlott anyagot, segítséget, bármit ami hozzájárult ahhoz, hogy ilyen sikeresek legyünk ( itt jegyezném meg : aki csokit hozott ajándékba , futni is jöjjön velem 😁😁)
Külön kiemelném férjemet ❤❤ mindig tudtam , de most tökéletesen bebizonyosodott, olyan ember akire bármikor, bármiben számíthatok.
Köszönöm a családomnak, hogy kitartottak és nem reklamáltak semmiért ( pedig lett volna okuk rá ❤ )
Végül, de nem utolsó sorban :
NEKTEK köszönök mindent ❤❤❤❤ legfőképpen, hogy hittetek bennünk ❤❤❤
❤❤❤❤❤❤
04. 06 – tól 1 hónapig zárva leszünk, reményeim szerint addigra véget ér ez az őrület! Akár így, akár úgy én itt leszek 😁
Nagy ölelés nektek, ti vagytok az én hőseim ❤❤ “

Mi mást is lehetne ehhez hozzátenni, mint hogy a pécsiek nevében köszönjük, hogy még ebben a nehéz helyzetben is értünk dolgoztatok!

Tags

Továbbiak a témában...

Back to top button
Close